Welkom op de website van Servies(in)compleet!

Servies(in)compleet


Algemene voorwaarden - v 1.1

Prinsenbeek, 1 september 2014

Algemene Voorwaarden van:

Servies(in)compleet

Vossenberg 29

4841JB Prinsenbeek

Telefoon 06 46 04 25 88www.serviesincompleet.nl

servies@serviesincompleet.nl

KvK 20107989,

BTW NL043783971B01

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen waarbij servies(in)compleet als leverancier van producten optreedt.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Servies(in)compleet.nl zijn vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven ten alle tijden voorbehouden.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst tussen Servies(in)compleet.nl en de koper is tot stand gekomen op het moment dat Servies(in)compleet.nl de opdracht heeft bevestigd. Servies(in)compleet.nl behoudt zich het recht voor, artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Verzending, factuur en betalingsmogelijkheden
Servies(in)compleet.nl zorgt voor bezorging in Nederland door PostNL (tegen de actuele tarieven) of verzending op enige wijze ter keuze van Servies(in)compleet.nl. Het eigendom van de producten gaat over vanaf het moment van verzending, indien de artikelen zijn betaald. Na ontvangst van uw bestelling, ontvangt u van Servies(in)compleet.nl een orderbevestiging. Wanneer de betaling bij ons zichtbaar is, wordt uw bestelling binnen de gestelde termijn geleverd.

Klachtenafhandeling
Uiteraard gaan wij bij Servies(in)compleet.nl uit van tevreden klanten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar uw zin zijn gegaan, dan horen wij dit natuurlijk graag van u. U kunt uw klacht aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen aan: servies@serviesincompleet.nl. U krijgt dan op zo kort mogelijke termijn een antwoord van ons.

Schriftelijk kunt u ons bereiken op:Servies(in)compleet, Vossenberg 29, 4841JB Prinsenbeek

Telefoon: 06 46 04 25 88

De afhandeling en bepaling van redelijkheid van een eventuele klacht geschiedt in overleg tussen Servies(in)compleet.nl en de klant.
Wanneer de klant zich beroept op het recht van retour, heeft hij recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Het artikel dient dan wel binnen 14 dagen geretourneerd te worden en onbeschadigd te zijn. De directe kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant.

Privacy beleid
Servies(in)compleet.nl garandeert dat al uw gegevens die nodig zijn om uw bestelling optimaal te kunnen verwerken, vertrouwelijk worden behandeld. Servies(in)compleet.nl verkoopt of geeft geen naam, adres en rekeninggegevens aan derden ter beschikking, anders dan nodig voor het verwerken van uw bestelling.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Servies(in)compleet.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Tekst- en/of beeldmateriaal mag niet gekopieerd worden.